Sothys

Treed binnen in de wereld van Sothys! Een uniek wetenschappelijk product, gebaseerd op doeltreffendheid, veiligheid, natuurlijkheid, ontspanning en innovatie. Sothys neemt u mee naar een unieke zintuiglijke ervaring met een compleet gamma aan verzorgingsproducten.
De doeltreffenheid van de Sothys behandelingen berust op de combinatie van geavanceerde behandelingen en de dagelijkse thuisverzorging om het effect ervan te verlengen. Een nauwkeurige diagnose op maat, begeleiding en opvolging, garanderen voor deze gerichte behandelingen absoluut optimale resultaten!

Hydra 3 HA behandeling

Intensieve hydraterende behandeling met hyaluronzuur en boleetextract. Absolute aanrader voor de hydratatie. Deze behandeling wordt versterkt door het concentraat aan actieve bestanddelen.
Inclusief epileren, extra peeling, uitgebreide massage.

Ginseng Energie behandeling;

Op basis van Siberische ginseng. Laat de huid er stralend en zichtbaar jonger uitzien!

Onzuivere huid behandeling;

Een zeer doeltreffende behandeling voor de probleem- en vette huid. Door de krachtige en actieve bestanddelen krijg je weer een gezonde, schone huid zonder onzuiverheden.

Mannen behandeling;

Deze huidverzorging met hoogwaardige producten zijn ontworpen voor de specifieke behoeftes van de mannenhuid. Intensieve anti-stress behandeling om de huid te zuiveren en de geest te ontspannen.

Seizoensbehandeling;

Twee keer per jaar een behandeling gericht op het seizoen. Een heerlijke voedende en ontspannende behandeling met de geuren van het seizoen.

Spa behandeling;

Voor ieder huidtype dat  gevoelig is. Bouwt de weerstand op van de huid. Werkt sterk kalmerend bij onder andere eczeem, psoriasis en rosacea.

Oog contour behandeling;

Een totaaloplossing voor de tere huid rond de ogen. Een verzorging die gezwollen oogleden kalmeert en de oogcontour glad maakt. Voor een heerlijk fris en ontspannen uitstraling.

Hals en decolleté behandeling;

Speciale behandeling voor versteviging van de kaakcontour, hals en decolleté. Deze doeltreffende behandeling is perfect te combineren met de oog contour  behandeling.